BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Tomasın ücretinde indirim

Galatasaray yılda 1,3 milyon Euro alan Hırvat futbolcu Tomas'ın ücretinde indirim yapmak istiyor.

Abone ol

Sarı kırmızılılar, yılda 1.3 milyon Euro alan Hırvat futbolcuya, "Ücretini 950 bin Euro’ya indirmeni istiyoruz" diyecek. Tomas kabul ederse gelecek sezon da kalacak, aksi taktirde kendisini isteyen kulüplerden birine verilecek.

G.SARAY gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmeye defanstan başladı. Önce Sivasspor’dan Servet Çetin’i renklerine bağlayan, ardından Emre Aşık’ın sözleşmesini 2 yıl uzatan yönetim, şimdi gözünü Stjepan Tomas’a çevirdi.

Sarı kırmızılılar bu oyuncunun gelecek sezon da kalmasını istiyorlar, ancak bir şartları var... Yılda 1 milyon 300 bin Euro (2 milyon 400 bin YTL) alan Hırvat savunmacıdan, ücretini 950 bin Euro’ya (1 milyon 750 bin YTL) indirmesini istiyorlar. Tomas, yüzde 30’u bulan bu indirimi kabul ederse kalacak, aksi taktirde yollar ayrılacak.

Servet’i örnek gösterecekler
Hırvat futbolcuya, Servet Çetin ile yaptıkları anlaşmayı örnek gösterecek olan sarı kırmızılı yöneticilerin, "Senin aldığın ücret Servet’e vereceğimiz paranın neredeyse iki katı. Onun için, ücretinde indirim yapmanı istiyoruz" teklifinde bulunacakları belirtildi. Tomas, öneriyi kabul etmemesi durumunda, kendisini isteyen kulüplerden birine verilecek. Avrupa’dan çok sayıda kulübün, Hırvat futbolcu için 2 milyon Euro bonservis ücreti vermeye hazır olduğu bildirildi.