BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.301,39
HABER /  SPOR

Kasımpaşa'ya bugün imzayı atan İbrahim Üzülmez'le yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig'de küme düşmekten kurtulan Kasımpaşa, bugün imza attığı teknik direktör İbrahim Üzülmez ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı.

Abone ol

Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, bugün öğle saatlerinde düzenlenen törenle anlaşmaya vardığı İbrahim Üzülmez'le yollarını apar topar ayırdı.

Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada "Sayın İbrahim Üzülmez ile bugün sözleşme müzakereleri sırasında fikir ayrılıkları yaşanmış ve taraflar sözleşme imzalamaktan karşılıklı olarak vazgeçmişlerdir." denildi.

Sıkıntı çıkınca yollarımızı ayırdık
Deneyimli çalıştırıcı da Kasımpaşa'dan ayrıldığı haberleri doğrulayarak, "Bazı şeylere biz de şaşırıyoruz. Türkiye gerçekleri şaşırmamak lazım. Toplantıdan çıktıktan sonra gelecek sezon yapılanmasıyla ilgili sıkıntılar çıktı. Biz de gelecek sezon yapılanmasıyla ilgili sıkıntı çıkınca yollarımızı karşılıklı olarak ayrıma kararı aldık" şeklinde konuştu.

ibrahim üzülmez

"Çok mutluyum" demişti
İbrahim Üzülmez, bugün düzenlenen törende yaptığı açıklamada büyük bir kulübe geldiğini belirterek, "Hayırlı olsun. Hedefleri olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullamıştı.

İbrahim Üzülmez son olarak geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği takımını çalıştırmıştı.