BIST 10.162
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.405,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karaman Emniyeti'nde terfi heyecanı

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden personele rütbeleri düzenlenen törenle takıldı.

Abone ol

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 8 personelin çeşitli rütbelere terfi etmesi dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda tören düzenlendi.

Törene İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile rütbe alacak personel ve şube müdürleri katıldı. İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez burada yaptığı konuşmada, "Ben arkadaşların üst rütbelere ulaşmalarını hiçbir endişe duymadan diliyorum. Rütbeler arttıkça sorumluluklar da artar. Bu arkadaşlarımızın şimdiye kadar yaptıkları hizmetler ve aldıkları mesleki eğitim ve tecrübeleriyle bu sorumluluğu taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Allah onları utandırmasın” dedi.

Emniyet Müdürü Sönmez'in konuşmasının ardından 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Hikmet Orhan ve Abit Doğan, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Selçuk Erdoğan, 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Uğur Mersinli, Turgay Yıldırım ve Mehmet Murat Bademoğlu ile Başkomiserliğe terfi eden Mehmet Şen ve Mehmet Ali Bakırcı'ya rütbeleri Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile şube müdürleri tarafından takıldı. Törenin sonunda Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, rütbe alan personel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.