BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kamyoncu kendini yakmak istedi

Bursa'da bir kişi, Vergi Dairesi Başkanlığı Ek Hizmet Binası önünde kendini ve aracını yakmak istedi.

Abone ol

Bursa'da bir kişi, Vergi Dairesi Başkanlığı Ek Hizmet Binası önünde kapısını kilitlediği kamyonunun içinde üzerine benzin dökerek, kendini ve aracını yakmak istedi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mustafa Darendelioğlu, sahibi olduğu 16 HC 043 plakalı kamyonu İhsaniye Mahallesi'ndeki Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Ek Hizmet Binası önüne park ederek, korna çalmaya başladı. Uzun süre korna çalan Darendelioğlu, kendisini uyaran vatandaşlarla tartıştı.

Tartışmanın ardından kamyonunun kapılarını kilitleyerek elindeki şişede bulunan benzini üzerine döken Mustafa Darendelioğlu, çevrede toplanan vatandaşlara, aracının fenni muayene süresi geçtiği için çalışamadığını, bu yüzden de vergi borcunu ödeyemediğini söyledi. Vatandaşların durumu bildirmesinin ardından güvenlik güçleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekibi ile bir ambulans kısa sürede olay yerine geldi. Vergi borcunu ödeyemediği için kamyonu ve kendisini ateşe vereceğini söyleyen Darendelioğlu, yaklaşık 45 dakika süren ikna çabalarının ardından aracından indi. Kamyondan indikten sonra sigara içmek isteyen Darendelioğlu, 
üzerinde benzin bulunmasına rağmen polis ve sağlık ekiplerinin uyarılarını dikkate almayarak sigarasını içti. Mustafa Darendelioğlu, daha sonra güvenlik güçlerince vergi  dairesine götürüldü.