BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Validen müdüre turizm fırçası!

Burdur Valisi Direkçi yayla turizmi konusunda İl Çevre ve Orman Müdür Vekilini azarladı.

Abone ol

Burdur Valisi Can Direkçi, yayla turizmi konusunda gerekli çalışmaları yapmayan İl Çevre ve Orman Müdür Vekili Emin Çetin'i azarladı.

Vali Direkçi, "Haftaya İyi Başlangıç" toplantısına katılan İl Çevre ve Orman Müdür Vekili Emin Çetin'e yayla turizmi hakkında yapılan çalışmaları sordu. Çetin'in bakanlık yetkililerinden cevap beklediklerini söylemesi üzerine kızan Vali Direkçi, "Çevre Müdürü çok iyi orta saha oyuncusudur. Orta saha oyuncularının özelliği iyi pas yapmalarıdır ve topu aldığı gibi hemen pas atarlar. Bakın Çevre Müdürü hemen topu bakanlığa attı bile. İşinize geldi mi 'yaptık' diyorsunuz. İşinize gelmedi mi suçu bakanlığa atıyorsunuz" dedi.

İl Çevre ve Orman Müdür Vekili Emin Çetin'den somut bir yanıt alamayan Vali Direkçi, "Yayla turizmi çevre güzelliğidir. Dışarıdan gelen insanların değişik kültürel ortamları görmesidir. Önemli olan, doğal ortamın yerli ve yabancı misafirler tarafından yaşanmasıdır" diye konuştu.
Çetin'e talimat veren Vali Direkçi, yayla turizminin geliştirilmesi konusunda gerekli çalışmaların hemen başlatılmasını istedi.