BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  GÜNCEL

İzmir hava durumu 1 Aralık

İzmir'de hava durumu mevsim normallerinin biraz üzerinde. 1 Aralık'ta İzmir sabah saatlerinde çok bulutlu öğleden sonra ise güneş yüzünü gösterecek.

Abone ol

Bölgemiz parçalı ve çok bulutlu, bugün öğleden sonra Çanakkale'nin güney ve doğusu ile Balıkesir'in kuzey ve batı kesimleri hafif sağanak yağışlı, gece saatlerinden sonra ise İzmir'in kuzey ilçeleri, Balıkesir'in batısı ile Çanakkale il geneli sağanak yağışlı geçecek.

Bu sabah ilk saatlerde bölgenin iç kesimlerinde pus, İzmir'in iç kesimlerinde ise yer yer sis beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI

kuzey kesimlerde 1 ila 2 derece azalırken, güney kesimlerde 1 ila 3 derece artacak.

RÜZGAR

Doğu ve güneydoğudan, bölgenin kuzeyinde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette esecek.

screen-shot-2014-12-01-at-10.39.30-am.png


DİĞER BÖLEGELERDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeydoğu yönlerden kuvvetli(30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde Uşak, Kütahya ile Afyonkarahisar çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu Hatay çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağış Hatay'ın güney ilçelerinde ( Samandağ, Altınöz ve Yayladağ ) kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu ile Konya'nın kuzeyinin yağmur, sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu bölge genelinin yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, doğusunda karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren doğusunda güneyli yönlerden(30-50 km/saat) kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin yağmurlu, yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve batı kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.