BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da bir hastanede iki doktor arasındaki kavga kanlı bitti: 1 ölü

İSTANBUL Baltalimanı Kemik Hastanesi’nde görevli doktor Yavuz Sümter (29), aynı hastanede doktor olan Kaan Erol’u (26) aralarında çıkan kavga sırasında bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesinde doktor Yavuz Sümter nöbet sonrasında saat 05.00 sıralarında nöbeti olan diğer doktor Kaan Erol  odada karşılaştı. Burada Erol ile Sümter arasında çalışma düzeni ile ilgili tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede doktor odasında kavgaya dönüştü.  Sümter, kavga sırasında yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Erol’a sapladı. Ağır yaralanan Erol, meslektaşlarınca ilk müdahale yapıldıktan sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktor Yavuz Sümter, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İddialara göre, Sümter hastanede devrecilik yapıldığını öne sürüyor ve istifa etmeyi düşünüyordu. Daha sonra ise bu fikrinden vazgeçerek çalışmaya devam etti. Olay saatinde de Erol, Sümter’i kendisinden az çalıştığı ve az baktığı yönünde suçladı.

Bu suçlamayla birlikte kavga başladı ve cinayet gerçekleşti. Yavuz Sümter'in Kaan Erol'u çoğu kalp bölgesine olmak üzere 40 bıçak darbesiyle öldürdüğü öğrenildi.

Öte yandan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meslektaşının saldırısına uğrayan hekimin hayatını kaybetmesine ilişkin inceleme başlattı.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bu sabah Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde nöbetçi olan ortopedi ve travmatoloji asistanının, bir meslektaşı tarafından saldırıya uğradığı hatırlatıldı.

Saldırıya uğrayan hekime derhal müdahale yapıldığı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı aktarılan açıklamada, "Olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğümüz inceleme başlatmıştır. Fail, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmış olup, savcılık soruşturması devam etmektedir. Hayatını kaybeden hekimimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Barış Pınarı Harekatı terör örgütü yandaşlarını kudurttu! İşte yeni yalanları
Foto Galeri Barış Pınarı Harekatı terör örgütü yandaşlarını kudurttu! İşte yeni yalanları Galeriye Gözat