BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.426,13
HABER /  GÜNCEL

İstanbul ve İzmir valilikleri saat verip uyarı yaptı: Çok kuvvetli sağanak yağış geliyor...

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

Meteorolojiden sonra İstanbul ve İzmir valilikleri de kentte yaşayan vatandaşları uyardı. İstanbul ve İzmir'de yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Abone ol

 İstanbul Valiliği, kentte yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak beklendiğini bildirdi. Valiliğin, X sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre, yapılan son değerlendirmelerde yarın sabah, ilk saatlerden itibaren bölgemizde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova’da yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

İzmir'de de yağış bekleniyor 

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yarın sabah ilk saatlerden itibaren bölgemizde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İzmir ili genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden, oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Meteoroloji uyardı! Devamı gelecek 5 günlük hava durumu haritasına bakın İstanbul, İzmir, Çanakkale...
Foto Galeri Meteoroloji uyardı! Devamı gelecek 5 günlük hava durumu haritasına bakın İstanbul, İzmir, Çanakkale... Galeriye Gözat