BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Isparta'da yeni temizlik ihalesi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın başkanlığında İhale komisyonu toplandı

Abone ol

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın başkanlığında İhale Komisyonu'nun gerçekleştirdiği ihaleye 8 firma kapalı zarf usulüyle teklif verdi. Katılımcıların dosyaları basın, izleyiciler ve katılımcıların huzurunda açılarak, teklifleri okundu. 3 aylık temizlik işi için yapılan ihaleyi kazanan Al-Fa, 9 aylık hizmet süreci için yapılan ihalede beklenenin aksine yüksek teklif verdi. Al-Fa, katılımcı 8 firma arasından en yüksek teklifi veren 6'ncı firma oldu.

Isparta Belediyesi'nin 3 milyon 945 bin TL yaklaşık maliyet belirlediği 9 aylık temizlik işi için, Tem-İş 3 milyon 449 bin TL, Atlas 3 milyon 687 bin TL, Çınar Çevre 3 milyon 939 bin TL, Turkay 4 milyon 144 bin TL, Turteks 4 milyon 200 bin TL, Al-Fa 4 milyon 250 bin TL, Merve Temizlik 4 milyon 700 bin TL, ÇEVTEM ise 5 milyon 544 bin TL teklif sundu. İhale Komisyonu, firmaların verdikleri teklif dosyalarının incelendikten sonra sonucun açıklanacağını bildirerek ihaleyi kapattı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, temizlik işinin 3 aylık dönemde daha ucuza mal edildiğini de hatırlatarak, "Bu dönem bizim açımızdan yüzde 100 başarı ile sonuçlanan bir dönem olmuştur. Isparta hem sıfır kilometre araçlarla temizlenmiş hem de daha ucuza bu hizmetini almıştır. Kazanan Isparta olmuştur. Firma yetkililerine, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelime ve temizlik işçilerine fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.