BIST 10.117
DOLAR 32,38
EURO 34,66
ALTIN 2.412,65
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz etti pişkin pişkin karakola gitti

Karakola "Bebek buldum" diye giden adam, meğer en yakın akrabasına tecavüz etmiş.

Abone ol
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde baldızına tecavüz ettiği iddia edilen zanlı doğan bebeği buluntu olduğunu söyleyerek karakola getirince yakayı ele verdi. Tecavüz ettiği baldızından bir çocuk dünyaya getirdiği ileri sürülen enişte tutuklandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen F.D., Seyirtepe mevkisinde ağlama sesini duyduğu bir bebek bulduğunu söyledi. Bebeğin bulunduğu yerin yerleşim yerlerinden uzakta olması ve vücudunda çizikler bulunmasından şüphelenen polis soruşturma başlattı. Üç günlük erkek bebek Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gönderildi. Sorguya alınan F.D., bebeği baldızı S.Ç.'nin doğurduğunu, kendisininde bebeğe bulunmuş gibi göstermek için bu yola başvurduğunu söyledi. Bunun üzerine polis S.Ç.'nin ifadesine başvurdu. S.Ç. eniştesinin tecavüzüne uğradığını ve bebeğin doğduğunu ileri sürdü. Tecavüz suçlamasıyla adliyeye sevk edilen F.D. çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tecavüz iddisıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.Ç. ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kadın sığınma evine yerleştirildi. 
 
Öte yandan Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yeni Doğan Servisi'nde tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.