BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.398,90
HABER /  MAGAZİN

O akıllı da biz enayi miyiz?

Murat Boz'un, kariyerinin doruk noktasındayken 'kariyerine zarar verir' endişesiyle askere gitmemek için Alman vatandaşı olduğu iddia edildi.

Abone ol

Birçok ünlü gibi popçu Murat Boz'un da askere gitmemek için elinden geleni yaptığı ortaya çıktı. Ayakligazete.com internet sitesinin haberine göre Boz, askere gitmemek için Alman vatandaşı olmuş. Hatta yine aynı habere göre ünlü popçu, Türkiye'de konserler verip, ekstralara gitmesine rağmen vergi ödemiyormuş.

Kariyer endişesi

Söylentilere göre; şu anda kariyeri adına iyi bir yerde olduğunu, herkes tarafından sevildiğini düşünen Boz, böyle bir zamanda askere gitmenin kariyerine zarar vereceği düşüncesiyle böyle bir yol seçmiş. Murat Boz'un askere gitmemek için seçtiği bu yola en büyük tepki ise Demet Akalın'dan geldi. Askerlik meselesi yüzünden yakın arkadaşı Alişan'ın çok üstüne gidildiğini söyleyen Akalın, bir çifte stardardın söz konusu olduğunu belirtti. Akalın, Boz'un vergi ödememesi üzerine de twitter'daki sayfasından şu yorumu yaptı: "Türkiye'nin ekmeğini yiyeceksin ama vergi ödemeyeceksin... Biz enayi miyiz? Ben vergi sıralamasında ilk 20'deyim! Ama helal hoş olsun ülkeme!"