BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,80
ALTIN 2.395,22
HABER /  GÜNCEL

İnternet aşkı anılarda kaldı

İnternette tanıştığı Brezilyalı mühendisle evlenen Denizlili Zeliha, gelin gittiği Brezilya’da vereme yakalanarak hayata veda etti.

Abone ol

İnternette tanıştığı ve aşık olduğu Brezilyalı bilgisayar mühendisi Fabio Massalino ile 7 ay önce evlenen Denizlili Zeliha Taner, vereme yakalanarak Brezilya’da yaşamını yitirdi. Aşka dönen yakınlaşmanın ardından Denizli’ye gelerek üç ay kalan Brezilyalı Fabio ile Zeliha ailelerin de onayıyla evlenme kararı aldı. 7 ay önce Denizli’de yapılan düğünle evlenen çift Compa Corende kentine yerleşti. Brezilya’da önce zatürre hastalığına yakalanan Zeliha için geçen kasım ayında ise verem teşhisi konuldu. Zeliha, bir süre sonra enfeksiyon kapınca 16 Şubat’ta Compa Corende kentinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

CENAZE İÇİN 10 BİN DOLAR GEREKİYOR

Zeliha’nın Denizli’de yaşayan ailesi, damatları Fabio Massalino’nun verdiği vefat haberiyle yıkıldı. Ayşe-Mevlüt Taner çifti, Fabio’dan Denizli’ye defnetmek istedikleri kızları Zeliha’nın cenazesini göndermesini rica etti. Ancak, hastane, nakil, cenaze şirketi ve uçak parası dahil 10 bin dolar tutan masrafları karşılayamayacağını söyleyen damat Fabio, şu an ailenin ricasını yerine getiremeyeceğini kaydetti. Acılı baba Mevlüt Taner “Fabio’nun arkadaşları şu anda para topluyor. Cenazemizin perşembe ya da cuma günü yola çıkmasını bekliyoruz. Kızımı Denizli’de toprağa vereceğiz” diye konuştu. • AA

Üç ay kalmıştı

Brezilyalı damat Fabio, Zeliha’nın ailesiyle tanışmak için geldiği Denizli’de düğün öncesi 3 ay kalmış, bu zaman içinde genç çift bolca tarihi yerleri gezme fırsatı bulmuştu.