BIST 10.523
DOLAR 32,28
EURO 35,06
ALTIN 2.473,60
HABER /  GÜNCEL

Genç kıza sevgili tuzağı

Kütahya'da 16 yaşındaki kız evine gittiği erkek arkadaşının ilişki teklifini reddedince kabusu yaşadı.

Abone ol

Kütahya'da 16 yaşındaki sevgilisi H.Z.’ye şarap içirdikten sonra tecavüz ettiği öne sürülen 20 yaşındaki Ç.K. tutuklandı.

Olay Bahçelievler Mahallesi’nde önceki gün meydana geldi. İddiaya göre H.Z. adlı kız, sevgilisi Ç.K.’nın evine gitti. Ç.K., birlikte şarap içtiği H.Z. ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Ç.K. ilişkiye girmek istemeyen H.Z.’ye zorla tecavüz etti.

Olayın ardından polis merkezine giden H.Z., “Erkek arkadaşım Ç.K. ile birlikte şarap içtik. Benimle ilişkiye girmek istedi. Direnip karşı koymama rağmen benden daha güçlü olduğu için zorla bana tecavüz etti” dedi. Götürüldüğü hastanede yapılan muayenesinde tecavüze uğradığı belirlenen H.Z., Ç.K.’dan şikayetçi olduğunu söyledi.

Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Ç.K., H.Z. ile kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini öne sürdü. Ç.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8 AYLIK HAMİLE KADININ FECİ ÖLÜMÜ
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

Rize’nin Ardeşen ilçesinde balkondan düşen 8 aylık hamile kadın ve karnındaki bebeği öldü.

Alınan bilgiye göre, Fırtına Mahallesi Fazilet Sokak’ta, misafir olarak ağabeyi Erdal Limon’un evine giden 8 aylık hamile Elif Havuz (22), hava almak için balkona çıktı. Bu sırada dengesini kaybeden genç kadın, 4. kattan düştü.

Olay yerinde hayatını kaybeden Havuz’un cesedi, Ardeşen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Genç kadının karnındaki bebeğinin de öldüğü bildirildi.