BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Volkan malubiyeti yakıştıramadı

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Bursaspor karşısında aldıkları yenilginin kendilerine yakışmadığını söyledi.

Abone ol

Volkan, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, karşılaşmada güzel bir seyirci desteğiyle 75 dakika iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Son 15 dakika istediklerimizi yapamadık. 2-0'dan, 3-2 kaybetmek bize yakışmadı. Taraftarımıza, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve kaybettiğimiz için özür diliyoruz'' dedi.

''Bu işi bu duruma biz soktuk, bu durumdan da en iyi şekilde çıkmasını bileceğiz'' diyen Volkan, şöyle konuştu:

''4-5 maçtır iyi oynuyoruz, fakat sonuç alamıyoruz. Üstün oynuyoruz, gol pozisyonuna giriyoruz, üzerimize gelen her top gol oluyor. Üzerimizde kara bulutlar var, ancak herkes bu sene neleri yapabileceğimizin bilincinde. 34 hafta sonunda kimin, ne yaptığı önemli. 34. hafta sonunda şampiyon olmayı hedefliyoruz.''

Volkan, önünde oynayan savunma oyuncularının değişmesiyle ilgili soru üzerine, ''Biz bir takımız. Kimin oynadığı çok önemli değil. Önümdeki arkadaşlarım değişse de onlarla uzun zamandır oynuyorum. Açıkçası ben de şaşkınım, ama bu durumdan çıkmasını biliriz'' dedi.

Volkan Demirel, bu yenilgiyle morallerinin bozulduğunu, ancak UEFA Avrupa Ligi'nde Lille karşısında, rövanş maçında turu geçeceklerine inandığını söyledi.