BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.445,40
HABER /  GÜNCEL

Daum'dan Güiza'ya destek çağrısı

Daum, alınan yenilgiyi şansızlığa bağladı. Teknik patronun bir de isteği var: Güiza'ya sahip çıkalım!

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Bursaspor karşısında aldıkları 3-2'lik mağlubiyetin ardından oldukça şansız bir gün geçirdiklerini söyledi.

Bursaspor karşısında oyunun ilk bölümünde iyi bir futbol sergilediklerini ifade eden Daum, "İki golü erken bulduk. Taraftarımızdan inanılmaz bir destek vardı, maça iyi başladık ama sonunu getiremedik. Maç 2-0 olduktan sonra Bursaspor maçı sanki bırakacak gibiydi. Bireysel bir hata yaptık ve rakibi yeniden maça ortak ettik. Yediğimiz ikinci golde ise büyük bir şansızlık yaşadık. Üçüncü golde ise gerçekten çok şansızdık.
Şimdi artık önemli olan biz kendi kendimize yardımcı olacağız. Ne yaparsak kendimiz yapacağız. Futbolda bu tarz şeyler oluyor ama hepsinden gereken dersleri çıkartmalıyız." dedi.

DAUM'DAN GÜİZA'YA DESTEK ÇAĞRISI

Güiza'nın oyundan alınması konusuna da açıklık getiren Daum, "Benim taraftara karşı tepki göstermem Güiza ya da Semih ile ilgili bir durum değil. Taraftarlar arasında bulunan bir kaç kişi bana küfür etti. Ben de dönüp tepki verdim. Bunu yapmam gerekiyordu ama oldu. İyi ve oldukça kaliteli bir taraftarımız var. Olanları taraftarların hepsine mal etmemek gerekir. Güiza'nın durumu ise gerçekten üzüntü verici. Güiza kendisini ispatlamış kaliteli bir golcü. Taraftarlarımız nasıl ki Semih'e sahip çıkıyorsa, Güiza'ya da aynı şekilde sahip çıkmalı. Güiza'nın buna ihtiyacı var. Fenerbahçe taraftarı da ona destek olmalı ve bir an olsun ona olan inancını yitirmemeli" ifadelerini kullandı.