BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Başbakan Erdoğan'a dokunmak istiyorum

Hülya Avşar, Ata Demirer'i ağırladı. Demirer'e Başbakan'ın sanatçılarla yaptığı toplantıyı sordu. Ata Demirer'den tuhaf bir yanıt geldi;

Abone ol

Hülya Avşar, ünlü komedyen Ata Demirer'i ağırladı. Ata Demirer, Hülya Avşar'ın Başbakan'ın sanatçılarla yaptığı kahvaltılı toplantıyla ilgili, "Oraya gittin diyelim, konuşmak ihtiyacı hissediyor musun?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi:

"Dokunmak ihtiyacı hissediyorum. Evet, keşke dokunabileceğim bir ortam olsa. Çünkü güvenmek istiyorum. Belki insan olarak o güveni alırım. Bu önemli bir şey değil mi? O zaman belki güvenebileceğim, sevebileceğim. O zaman aramızda bir fark olmadığını hissederim, bakarım gözlerinin içine; güveniyor muyum, güvenmiyor muyum görürüm."

HÜLYA AVŞAR'IN SİTEMİ

Başbakan'ın sanatçılara değer vermesinin güzel bir şey olduğunu söyleyen Hülya Avşar da toplantıya katılan bazı sanatçılarla ilgili sitemini dile getirdi. Bazı sanatçıların söze,  "Size oy vermedim ama.. Aslında sizin gibi düşünmüyoum ama..." diye başladığını belirten Avşar, kendisinin toplantıya katıldığında bu tavrı sergilemeyeceğini kaydetti. Başbakan'ın sinema sanatçılarıyla yapacağı toplantıya katılacağını belirten Avşar, "Başbakan'ı alkışlıyorum. İnşallah ben de katılacağım. Çünkü sevgili Başbakanımızı dinlemekten keyif alıyorum" dedi.

ATA DEMİRER'İ EN ÇOK ÜZEN

Ata Demirer, Demet Akbağ ile birlikte rol aldığı Eyvah Eyvah filmiyle Cuma günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin çekimlerinin eğlenceli geçtiğini kaydeden Ata Demirer, Demet Akbağ için de övgü dolu sözler söyledi.

Ata Demirer programda çok üzüldüğü bir olayı da paylaştı: "Bir gün hastanadeyim birisi bana, "Gülme komşuna gelir başına" dedi! Mesleki hayatımı birileriyle dalga geçmek gibi algılamış. Hayatımda bir şeye bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Birilerinin açıklarına gülmüyorum ki ben!"