BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İşçi servisi selde mahsur kaldı

Gaziantep'te sel sularında mahsur kalan 27 işçi kurtarma itfaiyenin ekipleri tarafından kurtarıldı.

Abone ol

Sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde şiddetini artıran sağanak yağış nedeniyle bazı ev, iş yeri ve yolları su bastı. Seyrantepe bölgesinde bulunan Çimento Kavşağı'nda fabrika işçilerini taşıyan otobüs sel sularında arıza yapınca mahsur kaldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

İçinde bulunan 27 işçi ile birlikte sel sularında kalan otobüs için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kurtarılmayı bekleyen işçiler otobüs içinde suyun yükseldiğini ve kurtarma ekiplerinin bir an önce gelmesini istedi.

Mahsur kalan işçiler pencerelerden sarkarak sık sık yardım istedi. Yaklaşık 40 dakika suda mahsur kalan işçiler için olay yerine gelen itfaiye ekipleri suya girerek otobüse halat bağladı. İlk denemede kopan halat ikinci kez zincirle bağlandı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu zincirle bağlanan otobüs sel sularından çıkarıldı. Kurtarılan işçiler büyük bir tehlike geçirdiklerini belirterek, "Sel suları birden yükselince aracımız arıza yaptı ve su içinde kaldık. Sağ olsun itfaiye ekipleri buraya gelerek bizi kurtardı" dedi.