BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,12
ALTIN 2.326,21
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Elitaş'tan CHP'yi kızdıracak açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş'tan CHP'yi kızdıracak açıklama.

Abone ol

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş, CHP için, ''Ana muhalefet partisi CHP sanki toplama kampı. liderlerine Gandi dediler tutmadı. Sonra Çakma Gandi dediler. Bu partide lider ayrı havadan, partililer ayrı havadan gidiyor'' dedi.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılan Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki, İl Başkanı Ömer Denğiz ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekili Elitaş, CHP'nin bedelli askerliğe farklı yaklaştığını, geçen yıl TBMM'nin kapalı olduğu dönemde önerge vererek popülizm yaptığını iddia etti, şöyle dedi:

"Ana muhalefet partisinde herkes ayrı havadan gidiyor. CHP sanki toplama kampı gibi. Muhalefet sorumluluk ister. Ağza gelen söyleme yeri değildir. MHP suskun. BDP platform diye, söyledikleri daha seçilirken zihinlerini, dillerini Kandil'e ve İmralı'daki caniye kiraya vermişler. Bunlardan millete hayır gelmez. Canilerden talimat alanlara millet haddini bildirir.''

Bakan Taner Yıldız da bir bölümü basına kapalı yapılan toplantıda Van depremini anlatarak, ''Van ve çevresinde 72 bin çadır kuruldu. Yemek ve diğer ihtiyaçları karşılandı. Ama bunu bile istismar edenler oldu. İlk yardım ve kurtarma açısından da hızlı hizmet aktarıldı'' diye konuştu.