BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.411,67
HABER /  GÜNCEL

İçişleri Bakanı Yerlikaya meydan okudu! Terörle, işbirlikçilerine, zehir tacirlerine, çetelere...

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da meydana gelen patlamanın iki teröristin saldırı girişimi sonucu olduğunu ve teröristlerin öldürüldüğünü açıkladı. Bakan Yerlikaya, teröre, onların işbirlikçilerine, çetelere ve uyuşturucu tacirlerine bir kez daha meydan okudu.

Abone ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki patlama sesiyle ilgili son dakika açıklama yaptı. Yerlikaya, olayın Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısına bir saldırı girişimi olduğunu belirterek, iki teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Ali Yerlikaya ikinci paylaşımında ise polislerden birinin durumunun ağır olduğu iddiasını yalanlayıp, teröristlere gözdağı verdi.

Bakan Yerlikaya, patlamaya ilişkin sosyal medya hesabından ilk olarak şu açıklamayı yaptı:

-Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur.

- Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir. Açılan ateş sırasında 2 Emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum.

SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ AMANSIZCA DEVAM EDECEKTİR

Polislerin sağlık durumları iyi

Polislerden birinin ağır yaralı olduğu iddiaları üzerine Bakan Yerlikaya, ikinci bir paylaşım daha yaparak, "Yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." dedi. Yerlikaya ardından da şunları ekledi: "Terörle, onların işbirlikçileriyle, zehir tacirleriyle, çetelerle, organize suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir."