BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.451,94
HABER /  MAGAZİN

Hülyaya tepki yağıyor

Hülya Avşar, sözleri ve eylemleriyle gündemden düşmek bilmiyor.

Abone ol
Her sözüyle haber olan, hatta gündem değiştiren Hülya Avşar, “Eşler birbirini kırmadan aldatabilir. Bende aldatmayı düşündüm” deyince yer yerinden oynadı.


Hülya Avşar, sözleri ve eylemleriyle gündemden düşmek bilmiyor. Perşembe günü İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi öğrencilerinden 'Girişimcilik' ödülü alan Avşar'ın öğrencilerle sohbeti sırasında yaptığı inanılmaz açıklamalar adeta şok etkisi yarattı. Eşi Kaya Çilingiroğlu tarafından Feraye Tanyolaç ile aldatılan Avşar, eski eşinden intikam almak istercesine aldatmanın çok doğal ve zevkli bir eylem olduğunu, kendisinin de ihanetin eşiğinden döndüğünü dile getirdi. Ancak Avşar kızının ihanet kavramından sempatiyle söz etmesi büyük tepki çekti. Ünlü sanatçıya ilk tepkiyi Sabah Gazetesi'ndeki köşesinden Fatih Altaylı verirken, ünlüler dünyası Avşar kızının sözlerini sert şekilde eleştirdi.

Prof. Årif Verimli : Nefretini dışa vuruyor

Bu sözleriyle bastırılmış nefret ve saldırganlık duygularını dışa vuruyor. Hülya Hanım, kocasına ve Feraye Tanyolaç’a nefretini böyle yansıtıyor. Aslında onlara zarar vermek istiyor.

Tuğba Ekinci: Düşündüyse yapmıştır

Kendisi her düşündüğünü gerçekleştiren biridir. Düşündüğünü söylüyorsa yapmıştır. Kadınlık ve annelik iç güdüsünden söz ediyor. Bunlar farklı duygular, tatmin olmak başka bir duygu.

Fatih Altaylı: Sharon Stone gibi ol

Onun için çok üzülüyorum. Gündemde kalmak için ağzına geleni söylüyor. Şöhret bağımlısı olmuş. İlle gündemde kalmak istiyorsa önünde Sharon Stone örneği var. Çıksın, iddialı işler yapsın.

İlhan Uçkan: Bu son çırpınışları

Hülya Avşar artık depresyon olayının ötesine geçti. Yaşadığı ve yaşattıkları artık farklı bir boyutta olduğunu gösteriyor. Sanıyorum bu son çırpınışları. Bence bu hanım tam bir sitcom konusu olur".