BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.430,29
HABER /  GÜNCEL

Herkes ölü sayısı paylaşınca İletişim Başkanlığından açıklama geldi

İletişim Başkanlığı, Amasra Taşköprü İşletme Müessesesi Müdürlüğünde meydana gelen kazayla ilgili, “Resmi makamların paylaştığı bilgiler dışındaki iddia ve spekülasyonlara itibar edilmemesi gerekmektedir” açıklamasını yaptı.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından, Amasra'daki maden kazasına ilişkin yapılan açıklamada, "Olayın aydınlatılması ve nedeninin tespit edilmesine yönelik incelemeler devam ederken mahsur kalan maden işçilerimizin kurtarılması için çalışmalar ivedi bir şekilde sürdürülmektedir." ifadelerine yer verildi.

İletişim Başkanlığının sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Amasra Taşköprü İşletme Müessesesi Müdürlüğü’nde meydana gelen kazanın ardından olaya müdahale etmek amacıyla devletimiz tüm kurumları ile kısa sürede harekete geçmiş, bölgede gerekli çalışmaları yürütmeye başlamıştır. Olayın aydınlatılması ve nedeninin tespit edilmesine yönelik incelemeler devam ederken mahsur kalan maden işçilerimizin kurtarılması için çalışmalar ivedi bir şekilde sürdürülmektedir. Gerekli bilgiler, ilgili kurumlar tarafından düzenli olarak paylaşılmaktadır. Bu açıklamaların takip edilmesi, resmi makamların paylaştığı bilgiler dışındaki iddia ve spekülasyonlara itibar edilmemesi gerekmektedir” denildi.