BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hem bina hem başkan yenilendi

MHP, Iğdır merkez ilçe başkanlığı binasını törenle hizmete açtı. Yeni binaya yeni başkan da atandı...

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Merkez İlçe Başkanlığı binası yapılan törenle açılırken, Merkez İlçe Başkanlığı'na ise Üstün Eyrice atandı.

Aralık, Karakoyunlu ve Tuzluca ilçe başkanları ile belde başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partililerin katıldığı bir törenle parti binası MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Abbas Bozyel ve İl Başkanı Cahit Erol tarafından hizmete açıldı.

Göreve atanır atanmaz merkez ilçe binasını hizmete sokan Üstün Eyrice, bu görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacağını söyledi. Eyrici, Iğdır'da MHP'yi daha ileri seviyeye çıkarmak için arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz çalışacağını söyledi.

MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol ise, teşkilat olarak gün geçtikçe güçlendiklerini belirterek, "Partimizi ilimizde birinci parti yapmak için çok çalışacağız. MHP Merkez İlçe Başkanlığı'na yeni atama ile Üstün Eyrice arkadaşımız atanmıştır. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum. Geleceğin tek alternatif partisi olan MHP her geçen gün ülkede güç kazanmaya devam ettiği gibi Iğdır'da da büyümeye devam etmektedir" şeklinde konuştu.

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Abbas Bozyel de, "Genel merkezimiz tarafından atanan ve kongremize kadar görevini sürdürecek olan yeni başkanımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.