BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Altunay Cebeci Köyü'nü ziyaret etti

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ziyaret ettiği Cebeci Köyü sakinlerine tozdan kurtulacakları müjdesini verdi.

Abone ol

Başkan Altunay, geçtiğimiz Cuma günü ziyaret ettiği Cebeci Köyü sakinleriyle sohbet etti ve şikayetlerini dinledi.

Başkan Cahit Altunay, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Belediye Meclisi Üyesi Av. Abdullah Güler ve AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Murat Atım ile birlikte görüştüğü Cebeci halkına, toz ve gürültü konusundaki sıkıntılarının artık sona ereceğini söyledi.

KAMYON TRAFİĞİ BİTECEK

Bölge halkının en önemli sorunlarından birisi olan taş ocakları konusunun artık aşıldığını söyleyen Başkan Altunay, “Bu konuda İstanbul Büyükşehir belediyesi ile birlikte gerekli önlemleri alıyoruz. Ocaklarla ilgili rehabilitasyon çalışmaları başladı. Filtreleme ve ayrı yol uygulaması ile bölge halkı rahatlayacak. Kamyonlar artık Cebeci Köyü’nün içinden geçmeyecek” dedi.

Başkan Cahit Altunay ve beraberindekiler, daha sonra Eski Su Deposu ve Cebeci Köyü Mağarası’nı gezdi.

KORE GAZİ’SİNE VEFA

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve beraberindekiler, daha sonra Cebeci’de ikamet eden Kore Gazisi Hüseyin Tekinel’i ziyaret etti.

Gazi ile bir süre sohbet eden Başkan Altunay, daha sonra ayrı ayrı ziyaret ettiği Fatma Ceka ve Emine Akdil isimli yaşlı bayanlara tekerlekli sandalye sözü verdi.