BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayburtlu polisler bayramlarını kutladı

Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü, Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Abone ol

Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Mesut İnce, 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Emniyet Teşkilatı'nın yaklaşık iki asırdır vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü, Türk halkının huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyük bir özveriyle çalıştığını söyledi.

Emniyet Müdürü İnce konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün teşkilatımız, eğitim seviyesi sürekli yükselen nitelikli personeli, kullandığı çağdaş ve teknolojik imkanlarla ülkemizdeki sayılı kamu kuruluşları arasında haklı yerini almıştır. Türk polisi bu kutsal görevini yerine getirirken 21. yüzyılın sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik gelişmelerini de yakından izleyerek kendisini sürekli yenilemektedir. Halkımızın beklentilerine cevap verecek çağdaş hizmet anlayışını her türlü model araç ve gereçle desteklemektedir. Hizmetteki bu çağdaşlaşma teşkilatımızın her geçen gün daha da güçlenmesini sağlamaktadır.

Bizim gücümüz milletimizin gücüdür. Halkımızın güveniyle suçu önleme ve suçla mücadelede başarı grafiğimiz her geçen gün yükselmektedir. Hiçbir zaman devletimize ve halkımıza hizmet etmekten ödün vermeyeceğiz. Değerli Bayburtlular, vatanına, milletine ve bayrağına saygılı bir karakterde olduğunuzu her fırsatta ortaya koyan siz değerli Bayburtluların güven ve desteği polisin başarısındaki en büyük etkendir. Bayburt Emniyet Müdürlüğü olarak hedefimiz, her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan sizlere verdiğimiz hizmetlerin kalitesini her geçen gün yükseltmektir.

Bizim görev anlayışımızda insan haklarına saygı ve hukuk devleti ilkeleri ön plandadır. Teşkilat olarak polis halk bütünleşmesine büyük önem vermekteyiz. Sizden biri olduğumuz ve sizler için var olduğumuz unutulmamalıdır.”
Kurulduğu günden bu güne büyük atılımlar içinde olan Emniyet Teşkilatı'nın, dünyada sayılı ve itibarlı Emniyet Teşkilatları arasında yerini aldığını ifade eden Vali Kerem Al, “Bu gelişmenin temelinde teşkilatımızın değişen dinamiklere ve yönetim anlayışına karşı gösterdiği uyumdur. Emniyet Teşkilatımız gelişen bir organizasyon olmayı başararak diğer güvenlik güçlerimizle birlikte bu gün huzur ve güvenliğimizin teminatı olmuştur.

Değerli Emniyet Teşkilatı mensubu arkadaşlarım, sizler zamanımızın ruhunu kavramayı, temel hak ve özgürlükleri, hukukun üstünlüğü ilkesine saygıya herkesten çok daha duyarlı olmak ve bunları içselleştirmek durumundasınız. Bayburt'ta görev yapan değerli arkadaşlarım, Bayburt'un huzur kenti olmasında katkılarınız yadsınamaz. Çalışmalarınızın devamını diliyor bu vesile ile vatan ve görev uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.