BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,85
ALTIN 2.446,91
HABER /  GÜNCEL

Hayatınızın aşkını arıyor ve bulamıyorsanız siniriniz bozulmasın! Bunları mutlaka bilmeniz gerekiyor

Hayatınızın aşkını arıyorsanız ve hala bulamadıysanız, bu size biraz sinir bozucu gelebilir. Kendinizi şanssız hissedebilirsiniz, ancak ruh eşinizin sizi bir yerlerde beklediğini bilmelisiniz. Bekar olmak sonsuz bir bekleyiş gibi gelse de her şeyin bir vakti vardır. Biraz daha sabretmeli ve bunlara mutlaka dikkat etmelisiniz...

Abone ol

Aşk, en beklemediğin anda gelir 

“Başında beklediğin tencere asla kaynamaz” sözü bir klişe olsa da, hayatta bazı şeyleri beklemek konusunda söylenebilecek en doğru sözlerden biri olabilir. 'Bazı şeyler' dediğimize ruh eşiniz de dahildir. Çoğu zaman, kendinizi düşük ve yalnız hissettiğinizde duymak istediğiniz şey bu değildir, ancak nihayetinde sizi bulacak olan aşk başınızı döndürebilir.

Kendinizle olan ilişkiniz en önemlisidir 

O kişiyi bulabilmeniz için kendinizi bulmanız gerekir. Kendinizi sevin ki başkaları da sizi sevsin. Kendinizi önemseyin ki başkaları da sizi önemsesin. Değer görmenin temeli kendine değer vermekten geçer.  

Herkes için biri vardır

Bir ruh eşiniz var ve en doğru zamanda size giden yolu mutlaka bulacaktır. Hiç beklemediğiniz bir yabancı veya yakınınız olabilir, ancak evrenin sizin için hazırladığı şeyler konusunda sabırlı olmanız gerekiyor.

Bekar olmak kötü bir şey değil

Hayatınızda birinin olmaması bazen size kötü hissettiriyor olabilir. Hayatınızın bir noktasında kaçınılmaz olarak aşık olacağınızı kabul etmelisiniz, bu yüzden tek bir kişi olarak sahip olduğunuz bağımsızlığın ve özgürlüğün tadını sonuna kadar çıkarmalısınız. 

Ruh eşleri her zaman romantik değildir 

Bazı kişilerin hayatındaki partner çok romantik ve sürprizlerle dolu olabilir. Ya da ruh eşiniz, hayatınızdaki bir en yakın arkadaş, aile üyesi veya akıl hocası da olabilir. Şanslıysanız, hayatınızda birden fazla ruh eşiniz olacak ve bunların çoğu platonik bile olabilir.

Geçmiş, geleceğinize yardımcı olabilir 

Bir gün biriyle başarılı bir ilişki yaşamayı istiyorsanız, öncelikle ne istediğinizi iyi bilmeniz gerekiyor. Geçmiş hayatınızda yaşamış olduğunuz ilişkilerinize, tarihlerine veya aşık olduğunuz kişilere bir göz atmalısınız. Bu şekilde, sağlıklı veya sağlıksız kalıpların yanı sıra türleri ve tercihleri ​​de daha iyi bir şekilde anlayabilirsiniz.

Geçmiş ilişkilerin neden başarısız olduğunu düşünün 

Bu, toksik insanlara ilgi duyup duymadığınızı ya da aslında ilişkilerinizde toksik davranışlar sergileyen bir kişi olup olmadığınızı daha iyi anlamanız konusunda yol gösterici olabilir. Her iki durumda da, daha iyi bir insan olmanıza ve sağlıklı bir ilişki için önemli olan tekrar eden kalıpları değerlendirmenize yardımcı olabilir.