BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,25

Hande Fırat Kimdir?

15 Temmuz'da Erdoğan ile yaptığı Facetime görüşmesiyle adından söz ettiren Hande Fırat kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hande Fırat özel hayatı ve biyografisine gelin yakından bakalım. 10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu. Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Kanal D’de yaptığı stajla televizyonculuk hayatı başladı. Sırasıyla Kanal D, NTV ve BRT‘de çalıştı. 1999 yılının Kasım ayında da...

15 Temmuz'da Erdoğan ile yaptığı Facetime görüşmesiyle adından söz ettiren Hande Fırat kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hande Fırat özel hayatı ve biyografisine gelin yakından bakalım.

10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu. Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Kanal D’de yaptığı stajla televizyonculuk hayatı başladı. Sırasıyla Kanal D, NTV ve BRT‘de çalıştı. 1999 yılının Kasım ayında da Başbakanlık Muhabiri olarak CNN TÜRK'te başladı. Fırat, CNN TÜRK Ankara Haber Müdürü görevinin ardından, 2011 yılında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi görevine getirildi. 2014 yılında ise Kanal D’nin de Ankara Temsilciliğine getirilerek, Doğan TV Ankara Temsilciliğine atandı.

15 TEMMUZ'DA TARİHE GEÇTİ

15 Temmuz darbe girişimi gecesi kendisi için suikast girişiminde bulunulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a FaceTime üzerinden canlı yayınla bağlanan CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Türk medya tarihine geçti.