BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,61
ALTIN 2.381,19
HABER /  GÜNCEL

Halil Konakçı Hoca Ekrem İmamoğlu'nu kurtaracak mı?

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Barış Terkoğlu'nun bugünkü köşesine taşıdığı "İmamoğlu'nu kurtaracak imam" başlıklı yazısı ile ilgili Youtube'daki canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

Abone ol

Yüksek Seçim Kurulu üyelerine “ahmak” dediği için yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi yasaktan kurtulabileceği formülü Gazeteci Barış Terkoğlu köşesinde yazdı. 5 yıl önce Diyanet İşleri başkan yardımcılığına atanan Burhan İşliyen için 'ahmak adam' ifadesini kullanan Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı'ya herhangi bir dava açılmaması sebebiyle Konakçı imamlık görevini sürdürüyor. Burhan İşliyen'in de kamu görevlisi olması sebebiyle eğer savcılar 'hakaret yok' diyerek Halil Konakçı'ya herhangi bir dava açmazsa, bu durum Ekrem İmamoğlu'nun eline güçlü bir koz verebilir.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Barış Terkoğlu'nun ilgili yazısı ile ilgili Youtube'daki canlı yayında değerlendirmelerde bulundu

YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN