BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  SPOR

Hakemin psikolojisi maçı tatil ettirdi

Arsan Sümerspor ile Köy Hizmetlerispor arasında oynanan maçta futbolcular maç hakeminin psikolojini bozdu.

Abone ol

Kahramanmaraş'ta 1. Amatör Küme'de Arsan Sümerspor ile Köy Hizmetlerispor arasında oynanan maçta futbolcular arasında sözlü tartışma yaşanması üzerine maçın hakemi Abdullah Seyithanoğlu, psikolojisinin bozulduğunu gerekçe göstererek, maçı tatil etti.

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren Arsan Sümerspor ve Köy Hizmetlerispor, Batıpark Futbol Sahası'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona ererken, ikinci yarıda Köy Hizmetlerispor 60. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 71. dakikasında bir faul pozisyonu sonrası Köy Hizmetlerispor ile Arsan Sümersporlu futbolcular arasında sözlü tartışma yaşandı. Bunun üzerine maçın hakemi Abdullah Seyithanoğlu, maçı 71. dakikada tatil ederek, yardımcılarıyla soyunma odasına gitti. Maçın hakemi Abdullah Seyithanoğlu, maç sonrasında yazdığı raporunda 'Psikolojim bozuldu, bu nedenle maçı bitirdim" dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Veli Ünlü, maçın hakemlerinin oyun içerisinde oyuncuların baskı ve stresinden etkilendiğini ve maçı tamamlayamayacaklarını ifade ettiklerini dile getirerek, "Bu doğal bir olay. Dünyanın her yerinde yaşanabilir. Fazla büyütmemek gerekir" diye konuştu.


Öte yandan Arsan Sümerspor-Köy Hizmetlerispor maçının kaldığı yerden 13 Aralık Çarşamba günü Batıpark Futbol Sahası'nda saat 12.00'de oynanmasına karar verildi.