BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MAGAZİN

Evli erkekler beni kullanıyor

Skandal açıklamaları ile gündeme gelen Aylin Çoşkun'dan yine olay yaratacak ifadeler.

Abone ol

Camelot’un her Çarşamba günü geleneksel olarak düzenlediği “Star Of The Night”ın bu haftaki konuğu gözüne Japon yapıştırıcı damlatması ile gündeme gelen Aylin Çoşkun'du. Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Çoşkun, yine olay yaratacak açıklamalar yaptı.

Camelot'ta DJ'lik yapan Aylin Çoşkun, önce japon yapıştırıcısı olayına açıklık getirdi;

"Bu olayın reklam olduğuna dair bazı yerlerde ne yazık ki talihsiz yorumlar yapıldı… Ben gözümü kör etmeyle sonuçlanacak kadar salak mıyım ki, gözüme Japon damlatayım… Göz damlasına çok benzediği için ve gözüm kanlandığı için şişeleri karıştırmıştım."

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Necati Ateş olayına da değinen Aylin Çoşkun, evli erkeklerin kendi ismini kullandığını öne sürdü.

"Necati Ateş, Barbie operasyonunda açıklanan telefon kayıtlarında kadın satıcısına beni istediğini söylemiş. Bu teklifin bana ulaşmasını bırakın(Zaten böyle bir teklif yapacak kişiyi yemin ediyorum öldürürüm), bu olayı ben basından duydum.. Bana “Neden buna cevap vererek gündem yaratıyorsun ?” diye soruyorlar, O adam evli olmasına karşı hiç tanımadığı birini kullanarak gündem yaratıyor da, neden bu olayda benim suskun kalmamı bekliyorlar anlayabilmiş değilim. Kısaca Evli erkekler bile adımı kullanıyorlar. Herkes haddini bilecek ve ona göre konuşacak”