BIST 10.056
DOLAR 32,20
EURO 34,76
ALTIN 2.419,69
HABER /  GÜNCEL

Aklını kullan altını kap

Avcılar Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu Avcılar Temsilciliği işbirliği ile ödüllü santranç turnuvası düzenliyor

Abone ol

Avcılar Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu Avcılar Temsilciliği işbirliği ile ilk kez düzenlenen ödüllü Satranç Turnuvası 9-10 Aralık tarihinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapılacak.

TSF lisanslı tüm sporcuların katılacağı turnuva öncesi hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Kültür Merkezi müdürü Taner Çetin 3 kategoride yapılacak turnuva’nda ilk üç’e girenlerin altınla ödüllendirileceğini söyledi.

Genel, 12 ve 16 yaş altı kategorilerde yapılacak turnuvada 12 ve 16 yaş altında ilk üçe girenlere çeyrek altın, genelde ilk üçe girenlere ise tam, yarım ve çeyrek altınla ödüllendirileceğini söyleyen Çetin, turnuvanın 60 kişiyle sınırlı olduğunu belirterek, “Satranç turnuvasını TSF ile birlikte ilk kez yapıyoruz. Güzel bir katılım olmasını bekliyoruz. Dereceye girenler ödüllendirilecek. Ödüller altın, plaket ve katılım belgesi olarak belirledik. Tüm Avcılar halkını bu turnuvaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.