BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47

Haberler

SPOR Tahkim Kurulu'ndan derbi cezalarına ilişkin karar açıklandı Tahkim Kurulu, Mert Hakan Yandaş'a verilen 5 maçlık cezanın 4 maça düşürüldüğünü belirtti. Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen cezalarda değişiklik olmadı.
GÜNCEL Burdur'da diyaliz sonrası fenalaşan 23 hasta başka hastanelere sevk edildi Burdur Devlet Hastanesinde diyaliz tedavisi almasının ardından rahatsızlanan 23 hasta, çevre kentlerdeki hastanelere ve diyaliz merkezlerine sevk edildi. Valilik, diyaliz merkezinin önlem olarak kapatıldığını, adli ve idari tahkikat başlatıldığını...
EKONOMİ BDDK'dan 3 bankaya faaliyet izni Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Marin Yatırım Bankası AŞ., Aytemiz Yatırım Bankası AŞ. ve Adil Katılım Bankası AŞ.'ye faaliyet izni verdi.
DÜNYA ABD'de 30 bin Müslüman'ı bir araya getiren kongre başladı ABD'deki en büyük Müslüman çatı kuruluşlarından Kuzey Amerika İslam Camiasının öncülüğünde, Müslüman Amerikan Cemiyeti ile düzenlenen ICNA-MAS yıllık kongresi, Baltimore kentinde başladı.
GÜNCEL Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 21 tutuklama Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 22 zanlıdan 21'i tutuklandı.
DÜNYA Gazze'nin kuzeyinde internet hizmeti kesildi Filistin'in telekomünikasyon şirketlerinden Paltel Group, İsrail saldırıları altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyinde internet erişiminin kesildiğini açıkladı.
MAGAZİN Cezaevinde kendini yaralayan Bahar Candan hastaneye kaldırıldı 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçundan tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Silivri'de kaldığı cezaevinde kendini yaralayarak zarar verdi. Candan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
DÜNYA Reisi'nin ölümünün ardından İran'da sürpriz isim koltuğa talip oldu İran'da daha önce adaylığı Anayasayı Koruyucular Konseyi tarafından veto edilen eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, 28 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabilmek için şartları değerlendirdiğini söyledi.
DÜNYA İrlanda'da Filistin'e destek gösterileri devam ediyor İrlanda'nın başkenti Dublin'de, College Dublin Üniversitesi öğrencilerinin Filistin'e destek gösterileri sürüyor.
SPOR Sivasspor sahasında Kayserispor'u 2-1 mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasında Sivasspor sahasında Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.
Fenerbahçe Leonardo Bonucci'den futbola veda! Fenerbahçe, Leonardo Bonucci’nin İstanbulspor maçının ardından aktif futbolculuk kariyerini sonlandıracağını açıkladı.
EKONOMİ Doğurganlık hızı düşüşü, emeklilik sisteminde yükü artıracak Uzmanlar, emeklilik sistemi yükünün doğurganlık hızının düşmesi ile artacağını savunuyor. Uzmanlara göre, çalışma çağındaki nüfusun giderek azalması ekonomik sorunları beraberinde getirecek.
SPOR Rusya'da son hafta gerçekleşen sürpriz Zenit'i şampiyon yaptı Rusya'da son haftaya lider giren ve beraberlik ile şampiyon olacak olan Dinamo Moskova, Krasnodar'a kaybetti. İkinci sırada yer alan Zenit ise son maçını kazandı ve ligi şampiyon tamamladı.
DÜNYA İsrail: Hamas'la esir takası müzakerelerine gelecek hafta devam edilecek İsrail, Hamas'la esir takası ve ateşkes müzakerelerinin gelecek hafta yeniden başlayacağını duyurdu.
DÜNYA ABD: Gazze'de geçici limana destek veren 4 gemi akıntıya kapıldı ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Gazze'de ABD'nin geçici limanına destek veren 4 geminin akıntıya kapıldığını duyurdu.
Galatasaray Galatasaray'da mevcut başkan Dursun Özbek yeniden seçildi! 2 yıl daha görev yapacak Galatasaray Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda adaylardan mevcut başkan Dursun Özbek, 14. sandık sonucunda seçimi kazanmayı garantiledi.
DÜNYA İsrailli bir askerin Gazze'de isyan çıkarma tehdidine Netanyahu'nun oğlundan destek İsrailli bir asker, Gazze'de zafer kazanılmaması durumunda yedek askerler olarak geniş kapsamlı bir isyan çıkarma tehdidinde bulundu ve Savunma Bakanı Yoav Gallant'tan da istifa etmesini istedi.
Galatasaray Fenerbahçeli futbolcuya tasma takılı pankart açtılar Galatasaraylı taraftarlar, derbinin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mert Hakan Yandaş için bir pankart hazırladı.
SPOR Düşmesi kesinleşen Fatih Karagümrük Samsunspor'u mağlup etti Trendyol Süper Lig'in son haftasında ligden düşmesi kesinleşen Fatih Karagümrük sahasında Samsunspor'u 3-1 mağlup etti.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Necip Fazıl Kısakürek'i andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatının 41. yılında Necip Fazıl Kısakürek'i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.