BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.492,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güllük'te festival başlıyor

Milas’a bağlı Güllük beldesinde bu yıl 18’incisi düzenlenecek Hermiyas Deniz Şenlikleri 1 Temmuz’da başlıyor.

Abone ol

Güllük Belediyesi geleneksel Hermiyas Deniz Şenlikleri 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda başlıyor. 4 gün sürecek festival boyunca kültür sanat etkinliklerinin yanı sıra ünlü sanatçıların da sahne alacağı konser düzenlenecek.

Sunuculuğunu Nilay Dorsa’nın yapacağı 18. Hermiyas Deniz Şenliği ve Balıkçılık Festivali’nin ilk gününde Güllük İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler gösterilecek. İkinci gün de İstanbul Halk Tiyatrosu “Alevli Günler”de gündelik hayatın hepimize aşina gerçeklerini yaşam dolu bir kahkaha ve zekice bir göz kırpmayla sergiliyor.

İstanbul Halk Tiyatrosu’nun oyunu “Alevli Günler” tiyatroseverleri hem düşünmeye hem de gözlerinden yaş gelinceye dek gülmeye davet ediyor. Komedi türündeki oyunu Irmak Bahçeci yazdı, Yıldıray Şahinler yönetiyor. “Alevli Günler” Cem Davran, Erkan Can, Levent Üzümcü, Bahtiyar Engin ve Tuğçe Kıltaç’ı bir araya getiriyor.

Oyunda, Cem Davran, öldükten sonra yakılmayı vasiyet eden bir şaman profesörü canlandırırken, Erkan Can da pek çok farklı rolle karşımıza çıkıyor.

Şenliğin üçüncü gününde Magic Step Dans Grubu’nun gösterilerinin ardından ünlü sanatçı Niran Ünsal sevenleriyle buluşacak.
Şenliğin dördüncü ve son gününde Zülfü Livaneli sahne alacak.