BIST 9.101
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,05
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Avcılar sağlık için koştu

Başkan Mustafa Değirmenci önderliğinde 3 ay önce başlatılan , “7’den 70’e sağlık için Koş Avcılar” spor etkinliği geçtiğimiz hafta sonu muhteşem bir finalle son buldu.

Abone ol

“Sağlıklı yaşam için spor” ilkesinden bugüne kadar ödün vermeyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, her yıl düzenlediği ‘Stepli Günler’in yanı sıra 18 Nisan’da başlattığı ‘Sağlık için Koş Avcılar’ spor etkinliği büyük ilgi gördü.

Etkinliğe 3 aydır her Pazar sabahı 3 noktadan katılan yüzlerce Avcılarlı, geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen bir finalle ödüllerini aldılar. Engelli vatandaşların bile katıldığı yürüyüş ve koşu dalındaki yarışmanın birincilerine ödülleri Başkan vekili Müjdat Değer ve belediye Meclis üyeleri tarafından verildi. Bu tür spor etkinliklerinin her zaman yapılmasını isteyen vatandaşlar,

“7’den 70’e Sağlık için Koş Avcılar” projesinin amacının, gündelik hayat içinde spor yapmaya yeterince vakit ayıramayan kişileri koşuya yönlendirmek olduğunu belirten Başkan Değirmenci, “Avcılar Belediyesi olarak hedefimiz, uzman antrenörler nezaretinde 7’den 70’e sağlıklı ve spor yapan bir Avcılar halkıdır” dedi.