BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  GÜNCEL

Gördüğünüz yerde hemen kaçın! Şeytanı bile kandırabilen burçlar

Bazı insanlar herkesi, zekasıyla kendine hayran bırakmayı başarır. Bu kişiler doğuştan sahip oldukları zeki ve yetenek sayesinde hayat boyu başarılı olurlar. Pratik zekaları sayesinde her türlü problemi kolay ve pratik bir şekilde çözerler ve çevrelerine de çok destek olurlar. İşte zekasının hafife alınamayacağı o 4 burç...

Abone ol

Bazı insanlar, doğuştan bir zekaya ve sorun çözme becerisine sahip olurlar. Her türlü olay ve durumu anında anlayabilir ve analiz edebilirler. Doğuştan zeki olan insanların hayatları başarılar üzerine kurulu olur. Onlar her zaman zirvede olmak için akıllarını ve çalışkanlıklarını kullanırlar. "En zeki burç hangisidir?" Bu sorunun yanıtı herkes tarafından çok merak ediliyor. İşte sizler için derlemiş olduğumuz, astroloji dünyasının en zeki burçları...

Pratik zeka deyince ikizler burcu

İkizler burcu olanlar pratik zekaları sayesinde her zaman ve her ortamda en başarılı insan konumunda oluyorlar. Sosyal yanı çok kuvvetli olan ikizler burcu insanları, insan ilişkilerinde de kendilerine her zaman hayran bırakıyorlar. Sorulacak soruları ve verilmesi gereken cevapları çok daha öncesinden tahmin edebilen ikizler burcunun zekasıyla baş edebilmek çoğu zaman mümkün olmaz.

Başak burcu ve analitik zeka

Başak burcu insanları, okumayı ve araştırmayı çok sever. Başak burçlarının doğuştan gelen analitik bir zekası vardır. Bu insanların zekasını sakın hafife almayın. Çünkü detaycı ve dikkatli kişiliği sayesinde siz fark etmeden her şeyi anlayabilir ve çözümleyebilir. Ayrıca ondan bir şey açmaz, ünkü gizli kapaklı işleri anlama konusunda üstüne yoktur. Başak burcu insanını kandırdığını zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü muhtemelen anladığını size belli etmiyordur.Başak burçları çevresindeki tüm detayları fark eder ve analiz yönü çok kuvvetli olur. Zekası ile birlikte bu özelliklerini birleştirdiğinde her zaman başarılı olurlar. Başak burçları her geçen gün kendisini daha da geliştir.

Akrep burcu kurnazlığı

Akrep burcunun keskin zekası, kurnazlığı, diğer burçlardan biraz farklıdır. Birini alt etmek istiyorsa, onun için gerçekten zaman ve emek harcar. Büyük bir plan yapar. Akrep burçları, hayatı boyunca başarılı olabilmek için her türlü yöntemi dener. Keskin zekaları onları mutlaka başarıyla götürür. Akrep burçları zekasını bazen tehlikeli işler ve intikam için kullanabilir.

Kova burcu çok farklı zekası var

Kova burcu olan kişilerin diğer insanlardançok farklı bir zekası vardır. Pratik çözümleri ve kimsenin aklına gelmeyen uçuk kaçık fikirler, kova burçlarını diğer insanlardan ayıran bir özelliktir. Kova burçları soğukkanlı olduğu için, işler kontrolden çıksa bile durumu hızlı ve kolay bir şekilde kurtarabilir. Hatta o durumda bile hiçbir şeyi kişisel algılamaz, en iyi sonucu alabilmek için çabalamaya devam eder.