BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.441,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gölbaşı da İsraile ve PKKya öfke seli

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, insani yardım konvoyuna saldıran İsrail ve İskenderun'da ki terör olayından dolayı terör örgütüne tepki gösterildi.

Abone ol

Gölbaşı'nda Türkiye Kamu-Sen, Alperen Ocakları, Ülkü Ocakları tarafından 75. Yıl Meydanında ortak bir basın açıklaması yaptılar. Sloganların atıldığı, Tekbirlerin getirildiği basın açıklamasını Gölbaşı Alperen Ocakları Genel Sekreteri Mahmut Yetişgen yaptı.

Mahmut Yetişgen, insanlık sicili bozuk, lanetlenmiş, katil İsrail`in ve taşeron PKK`nın yapmış olduğu katliamı kınadıklarını belirterek, "İsrail oğulları insanlık tarihinin her döneminde azgın bir kavim olmuş ve yaşadıkları bütün topraklarda fitneci bir millet olarak tarihe geçmişlerdir. Gazze'ye yardım götürmek üzere yola çıkan insani yardım gemilerine, Siyonist İsrail Devleti'nin yaptığı hain saldırı bütün milletimizin olduğu gibi, bizlerin de sabrını taşırmıştır. Bugün gelinen nokta, Türk - İslam Birliğinin gerekliliğini ispat etmiş ve yıllardır devam ettirdiğimiz mücadelemizde bizi haklı çıkarmıştır.

Küstah İsrail'in yaptığını şuraya buraya havale edenler gerekeni en kısa zamanda yapmalı. İktidarda olanlar söz yerine somut adımlar atmalıdır" dedi. Yetişgen ayrıca, "İsrail'in hamiliğinde ayakta duran PKK terör örgütünün, İskenderun'da 7 askerimizi şehit ettiği ve çok sayıda askerimizi de yaraladığı saldırının, Gazze'ye insani yardım götüren gemiye yapılan saldırı ile aynı zamana denk gelmesi çok manidardır.

Bu saldırı birlik ve beraberliğimize meydan okumanın ta kendisidir. Millet olarak gerçekleri görmek zamanının geldiğine inanıyoruz. Ülke bütünlüğüne sahip çıkmanın, hem bizlerin geleceği hem de huzur ve güven içinde yaşayabilmenin temel şartı olduğunu artık görmek zorundayız. Tüm şehitlerimize Yüce Allahtan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır diliyoruz. Şehitlerimizin son şehitlerimiz olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyoruz" şeklinde konuştu.