BIST 10.227
DOLAR 32,21
EURO 35,12
ALTIN 2.475,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düzcede kavşak çalışmaları sürüyor

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti il Başkanı Fevai Arslan ile birlikte şehirde devam eden kavşak çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Düzce Ticaret Lisesi önünde devam eden kavşak çalışmalarında bitme aşamasına geldiğini ifade eden Başkan bayram Çoban mevkiinde yapılması düşünülen dalçık çalışmalarının ise en geç Temmuz ayında başlayacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, kavşak ve daçık çalışmalarında önemli gelişmeler yaşandığını söyledi. Çoban kavşağında trafiğe rahatlatmak için dalçık çalışmalarının başlayacağını söyleyen Başkan Bayram ise "Bu konuda bildiğiniz gibi Ulaştırma Bakanımız da Düzce'ye gelerek incelemelerde bulunmuştu. Çaban'a dalçık çalışmaları en geç Temmuz ayda başlayacak. Tabi daha erken de başlaması söz konusu. Bu sorunu bu yıl içinde çözmeyi düşünüyoruz" dedi.

Ticaret Lisesi arkasındaki bağlantı yolu girişinde yapımına devam edilen kavşak çalışmasını da değerlendiren Başkan Bayram, "Orada çalışmalar hızla ilerliyor. Şu an asfaltlamalar başladı. Geriye sadece çevre düzeni kalıyor. Bu çalışmalar da kısa süre içerisinde tamamlanacak ve kavşak tam olarak kısa süre içerisinde bitmiş olacak" diye konuştu.