BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,16
ALTIN 2.473,78
HABER /  GÜNCEL

Karısını öyle bir sebepten öldürdü ki

Adana'da dün karısını boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kocanın ifadesi şaşkınlık uyandırdı.

Abone ol

Muş'un Hasköy ilçesinde ilköğretim okulu 4. sınıf öğrencisi bir kız, annesi televizyon izlediği sırada kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 24.00 sıralarında Sunay Mahallesi'nde meydana geldi. 75. Yıl İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Çınar Ö., annesi televizyon izlediği sırada kimsenin olmadığı bir odada iple kendisini asarak intihar etti. Yapılan otopsinin ardından Ç.Ö.'nün cenazesi defnedilirken, çok yönlü soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Ardahan'da 104 fuhuş gözaltısı

[PAGE]

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri gelen ihbarları değerlendirerek toplam 39 mekana fuhuş operasyonu düzenledi.

Fuhuş yapıldığı ihbarları üzerine 2010 yılı Ocak ayından itibaren çalışma sürdüren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı talebi ve mahkeme kararları doğrultusunda otel, gazino, pavyon ve konutlardan oluşan toplam 39 mekana operasyon düzenledi.

Operasyonda "Suç örgütü kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, örgütün faaliyetleri kapsamında uluslararası insan ticareti yapmak, fuhuşa teşvik, cebir veya tehdit kullanarak fuhuşa sevk, fuhuş için yer temin etmek, tehdit, ateşli silahlar yasasına muhalefet, görevi kötüye kullanmak" gerekçesiyle il geneli ve 7 değişik ilde aralarında silahlı ve silahsız kamu görevlilerinin bulunduğu toplam 104 kişi dün gözaltına alındı.

Türk ve yabancı uyruklu 89 kadın mağdur, müşteki, şüpheli sıfatıyla ifadelerinin alınması için Ardahan İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Gözaltındakilerin sorgusu ve olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Cinsel ilişkiye girmediği için öldürdü

[PAGE]

Adana'da dün karısını boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kocanın ifadesinde, eşini uzun süredir kendisiyle cinsel ilişkiye girmediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi 1377. Sokak 22 numaralı evde miras meselesi yüzünden tartıştığı eşi İnci Nazlı U.'yu (42) boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan İmadettin U'nun (56) sorgulaması sürüyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan İmadetin U.'nun, eşini cinsel ilişkiye girmediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. İmadettin U. ifadesinde, "Eşim uzun süredir benimle cinsel ilişkiye girmiyordu, bu nedenle
öldürdüm" dedi.

İmadettin U.'nun dün sabah miras yüzünden babası Fahri U. ile tartıştığını ve polis merkezinde barıştıklarını, daha sonra evde de kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istemeyen eşini yatak odasında eliyle boğarak öldürdüğünü söylediği belirtildi. İmadettin U.'nun sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi.