BIST 10.455
DOLAR 32,20
EURO 34,93
ALTIN 2.413,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Minik yüzücüye motivasyon hediyesi

Yunanistan'daki yüzme yarışlarında 3 madalya kazanan Kartepeli yüzücü Mısra Abanik, başarı gururunu Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile paylaştı.

Abone ol

20-23 Nisan 2010 tarihleri arasında Yunanistan'ın İskeçe şehrinde düzenlenen "2010 Barış Kupası Yüzme Şampiyonası"na katılan Mısra Abanik 3 dalda mücadele etti.

Kartepe'nin Hikmetiye Mahallesi'nde oturan Derbent İlköğretim Okulu 5.sınıf öğrencisi Abanik, 2 yıldır yüzme dalında müsabakalara katılıyor. Bugüne kadar 14 başarı kazanan Kartepeli genç sporcu, uluslararası dostluk ve barışın pekiştirilmesi adına düzenlenen yarışmada serbest bayrak dalında birincilik, sırt üstü ve karışık bayrak dallarında da birer ikincilik elde ederek ülkemize 3 madalya kazandırdı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı annesi Seçil Andıç ile ziyaret eden Abanik, belediyenin verdiği destek için teşekkür etti. Karabalık, başarılı sporcuyu tebrik ederek, "Sana duyulan güven ve verilen desteğin karşılığını kazandığın madalyalarla göstermen bizleri gururlandırdı. Belediye olarak verdiğimiz destek ile gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi.