BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.466,70
HABER /  EKONOMİ

Güvenliğinizi ev telefonu sağlayacak

Türk Telekom'la Tepe Güvenlik işbirliği yaptı. Bundan böyle evinizin güvenliği ev telefonundan sorulacak.

Abone ol

Türk Telekom, Tepe Güvenlik'le işbirliğine giderek sabit telefonu ve uyumlu alarm sistemi olan abonelerine güvenlik hizmeti verecek.

Ev Gibisi Yok adı altında sabit telefonlara değer katmayı hedefleyen firma, Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti'yle kullanıcılarını tehditlere karşı korumayı, tehlikelerden de kurtarmayı öngörüyor.

Soygunların yanı sıra duman ve gaz detektörleriyle müşterilerine üst seviyede güvenlik imkânı sunan Tepe Güvenlik'e ait alarmlar ev ve işyeri telefonlarını kullananların komutuyla faaliyete giriyor. Abonelerin tek bir butona basarak ilgililerle bağlantı kurmasına olanak tanıyor.

Yangın, ambulans ve panik düğmeleri ile Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti, hayata geçiriliyor. Ev ve işyeri telefonundan güvenlik şirketine gelen sinyaller uzman ve tecrübeli operatörlere iletiliyor. Sinyali gönderen kullanıcıyı arayan operatörler de gerekli durumlarda onay alıp irtibata geçtiği emniyet, itfaiye ya da sağlık birimini söz konusu adrese yönlendiriyor.

Türk Telekom müşterilerinin faydalanabilecekleri Ev ve Ofis Güvenlik Hizmeti'nden yararlanmak için Türk Telekom Bayileri ve ofislerine başvurmak, 444 1 444 numaralı hattı aramaları yeterli.