BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Göktuğ Bey kimdir tarihte nasıl öldü Alparslan Büyük Selçuklu Göktuğ Bey kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan karakterler ilgi çekmeyi başarmıştır. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Göktuğ karakteri dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Göktuğ Bey Kimdir? Alparslan Büyük Selçuklu Göktuğ Bey'i Kim Canlandırıyor?

Abone ol

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelecek. Bu akşam diziye Göktuğ Bey damga vuracak. Göktuğ Bey Kimdir? Alparslan Büyük Selçuklu Göktuğ Bey'i Kim Canlandırıyor?

Alparslan: Büyük Selçuklu 10.Bölüm Özet

Kurduğu plan ile Kekavmenos ve Akça’yı bir araya getiren Alparslan, gördüğü manzara karşısında şok olmuştu. Akça’nın, Kekavmenos’a “Baba!” hitabını duyan Alparslan şimdi ne yapacak? Alparslan tarafından Kekavmenos ile görülen Akça, bunun açıklamasını nasıl yapacak? Alparslan’a gerçeği mi söyleyecek, yoksa sırrı saklayabilecek mi?

Alparslan’ın bin bir emek ve zahmetle ele geçirdiği karargahı alan Yınal’ın, karargah hakkındaki tasarrufları ne olacak? Yınal’ın hakimiyetindeki karargaha giren Nizamülmülk ve alpların başına ne gelecek?

Karargahı almak için giden Diyojen, büyük bir sürpriz ile karşılaşıp canını son anda kurtarmıştı. Göktuğ’u esir alarak kurtulan Diyojen, Göktuğ’a ne yapacak? Planları suya düşen Bizans’ın karargah için yeni planları ne olacak?

Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm de Göktuğ Bey dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alparslan Büyük Selçuklu Göktuğ Bey kimdir? Alparslan Büyük Selçuklu Göktuğ karakterini kim canlandırmaktadır? 

Göktuğ Bey Kimdir? 
Göktuğ Bey Kimdir? Her pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Göktuğ karakteri ilgiyi çekmeyi başardı. Evdokya kısa süreliğine Alparslan'ın kalesine geldi. Tam o anda da Evdokya ile Göktuğ  Bey tanışınca Göktuğ Bey Alparslan'ın aleyhinde kelimeler kullandı. 

Alparslan Büyük Selçuklu Göktuğ Bey'i Kim Canlandırıyor? 
Alparslan Büyük Selçuklu Göktuğ Bey karakteri dizide sergilediği performansıyla dikkatleri çekmeyi başarmıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizide rol alan Alparslan Büyük Selçuklu son bölüm ile dikkatleri çekmeyi başarmıştır.