BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.396,15
HABER /  SPOR

Gerets taviz vermeyecek

Başkan Canaydın, Gerets'den gelecek yıl için alması gereken 1 milyon 300 bin euroda indirim yapmasını isteyecek.

Abone ol

Galatasaray Yönetimi, gönderilmesine karar verilen Teknik Direktör Gerets'le pazarlık masasına oturuyor. Başkan Özhan Canaydın bu hafta Belçikalı hocayla bir araya gelerek görevine son verildiğini açıklayacak.
Başkan Canaydın, Gerets'e bugüne kadarki hizmetler için teşekkür ettikten sonra gelecek yıl için alması gereken 1 milyon 300 bin euroda indirim yapmasını talep edecek.

Ancak Bursa maçından sonra istifa etmeyeceğini kesin bir dille açıklayan ve daha önce, "Devam etmek istiyorum, fakat işler başka türlü olursa bir yıl tatil yaparım" diyerek indirime yanaşmayacağının sinyallerini veren Gerets'in, 1 milyon 300 bin euroda direneceği bildirildi.

Devre arasında Fransa'nın Marsilya Kulübü'nden aldığı cazip teklifi, Başkan Canaydın'la bir yıllık yeni sözleşme konusunda anlaştığı için kabul etmeyen Eric Gerets'in, yönetime son derece kızgın ve kırgın olduğu vurgulandı.
73 yaşındaki Feldkamp'ın takımın başına getirilecek olmasına da çok şaşırdığı öğrenilen Gerets'in büyük bir ihtimalle yeni sezonda boşta kalacağı için 1 milyon 300 bin euroda indirim yapmaya yanaşmayacağı ifade edildi.
Bu arada Alman basını, Christoph Daum'un çalıştırdığı Köln'ün, Gerets'le ilgilendiğini ileri sürdü. Haberde, Köln'ün, Belçikalı hocaya teklif yapabileceği iddia edildi.