BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.492,01
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim birinci oldu! İşte elenen yarışmacı

Gelinim Mutfakta'da 1 Mart Cuma günü ekrana gelen haftanın finalinde Gülcan gelin 69 puanla bilezikleri koluna taktı. Elenen yarışmacı ise Gizem oldu.

Abone ol

Kanal D'de Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı fenomen yemek yarışması 'Gelinim Mutfakta'da 50. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Gülcan 59 puanla birinci girerken, Ezgi 50, Nergis 43, Gizem ise 39 puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel 'Lor Tatlısı'nı yapıp kaynanaların beğenilerine sundular. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

1 Mart Cuma Günün Birincisi Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Gizem 3 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 13 puan toplayan Ezgi ise günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Nergis 11, Gülcan ise 10 puan toplayabildi.

Kim Elendi-Kim Kazandı: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Gülcan: 69
  2. Ezgi: 63
  3. Nergis: 54
  4. Gizem: 42

Gelinim Mutfakta Gizem Kimdir? 25 Şubat Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Gizem Bahadır dahil edildi. Yarışmaya Ankara'dan katılan Gizem, 6 yıllık evli ve 2 çocuğu var.

Gelinim Mutfakta Sevim Hanım Kimdir? Gizem'in kaynanası Sevim Hanım ise aslen Erzincanlı olsa da gelini gibi yarışmaya Ankara'dan katılıyor. Sevim Hanımın iki kızı ve tek gelini var. 

Gelinim Mutfakta 49. Hafta Sonuçları: 22 Şubat Cuma günü ekrana gelen 49. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 46 puanla Bircan yarışmaya veda eden isim oldu. 69 puan toplayan Nergis ise altın bilezikleri koluna takmayı başardı.