BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.396,19
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da bugün kim kazandı Nergis'in işi çok zor

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün Gizem 13 puanla çeyrek altını yakasına takarken 9 puan toplayan Nergis ise gün sonuncusu oldu.

Abone ol

Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da 50. haftanın ikinci günü tamamlandı. Bugün yani 26 Şubat Salı günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim Mutfakta 26 Şubat Gün Birincisi: Haftanın ikinci gününde Gülcan 16 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Gizem 13, Ezgi 11, Nergis ise 9 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Gülcan: 29
  2. Gizem: 27
  3. Ezgi: 20
  4. Nergis: 19

Gelinim Mutfakta Gizem Kimdir? 25 Şubat Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Gizem Bahadır dahil edildi. Yarışmaya Ankara'dan katılan Gizem, 6 yıllık evli ve 2 çocuğu var.

Gelinim Mutfakta Sevim Hanım Kimdir? Gizem'in kaynanası Sevim Hanım ise aslen Erzincanlı olsa da gelini gibi yarışmaya Ankara'dan katılıyor. Sevim Hanımın iki kızı ve tek gelini var. 

Gelinim Mutfakta 49. Hafta Sonuçları: 22 Şubat Cuma günü ekrana gelen 49. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 46 puanla Bircan yarışmaya veda eden isim oldu. 69 puan toplayan Nergis ise altın bilezikleri koluna takmayı başardı.