BIST 9.523
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,69
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Karslı gelin Güneş kimdir kaynana Gülderen'e bakın

Kanal D'nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'ya 51. hafta katılan Güneş Kılıç ve kaynanası Gülderen Kıcır'a dair merak edilenler ortaya çıktı.

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da 50. hafta elenen Gizem'in yerine yeni yarışmacılar geldi. Peki Gelinim Mutfakta'ya 51. hafta dahil olan Güneş Kılıç ve kaynanası Gülderen Kıcır kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Güneş Kimdir? 4 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Güneş Kılıç dahil edildi. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Güneş, 1 Ocak 2019 tarihinde nişanlanmış. İş kadını olan yarışmacı, aslen Karslı.

Gelinim Mutfakta Gülderen Kimdir? Güneş'in kayınvalidesi Gülderen Hanım ise aslen Kayserili. İki kızı bir oğlu olan Gülderen Hanım, gelininin isteği üzerine yarışmaya katılmış.

Gelinim Mutfakta 50. Hafta Sonuçları: 1 Mart Cuma günü ekrana gelen 50. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; Gülcan 69 puanla haftayı birinci tamamlayıp 5 altın bileziği koluna takmayı başarmıştı. 42 puan toplayan Gizem ise yarışmaya veda eden gelin olmuştu.