BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.428,84
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ekrem İmamoğlu'nun iddiasına yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun 'İstanbul'da kültür merkezi yok' sözüne tepki gösterdi. Eyüpsultan mitinginde konuşan Erdoğan, "Önce sen çöplükleri temizle. AK Partili belediyelerin tamamında kültür merkezi vardır, kreş vardır. Patronun gibi yalan söyleme. Yalan sana zarar ettirir." diye yanıt verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Eyüpsultan'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan'ın hedefinde "İstanbul'da kültür merkezi yok" diyen CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu vardı. 

Eyüpsultan mitinginde konuşan Erdoğan, halktan büyükşehir adayı Binali Yıldırım ve ilçe adayına destek istedi. 

Kanal İstanbul gecikti ama onu da yapacağız

İstanbul'un eksiklerinin çeyrek asır öncesiyle ilgisi olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Denizin altında üç katlı bir tüp geçit daha yapacağız. Kanal İstanbul gecikti ama onu da yapacağız. Modern bir şehir olarak İstanbulumuzu tarihiyle bugüne kavuşturduk. Bu şehir için hiçbir şey yapmayanlar bizim çalışmalarımızı engellemek için çalışıyorlar. Bugün İstanbul'un eksikleri yok mu elbette var. Bu İstanbul'un eksiklerinin çeyrek asır öncesiyle ilgisi yok." diye konuştu.

Patronun gibi yalan söyleme

İstanbul'a ve Eyüpsultan'a yapılan hizmetleri sıralayan Erdoğan, İmamoğlu'nun kültür merkezleriyle ilgili iddiasına böyle yanıt verdi: 

"Geçenlerde çıkmış CHP'nin adayı diyor ki, İstanbul'da diyor, AK Partili belediyelerde bir kültür merkezi yok diyor. Ya sen dur bakalım ya, sen önce Beylikdüzü'nde ne var ona bak. Yani orada bir tane ufacık bir kültür merkezi yaptın diye hava atma. Sen önce çöplükleri temizle. Bu bir... İki, İstanbul'un AK Partili belediyelerinin tamamında hemen hemen kültür merkezi vardır, kreş vardır. Böyle aynen patronun kimi Bay Kemal gibi yalan söyleme. Çünkü o yalan sana da zarar ettirir. "

Aday tanıtım toplantısını nerede yaptınız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün öğleden önce yaptığı Sancaktepe mitinginde de İmamoğlu'na tepki göstermişti. Erdoğan, "CHP adayı çıkmış diyor ki 'İstanbul'da kültür merkezi yok'. Aday tanıtım toplantısını nerede yaptınız? Haliç Kongre Merkezi'nde. Bir tane kongre merkeziniz olsaydı gider orada yapardınız" ifadelerine yer vermişti.  

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Piar'ın anketi tam tersi çıktı Adana Antalya Hatay Kahramanmaraş ve Isparta
Foto Galeri Piar'ın anketi tam tersi çıktı Adana Antalya Hatay Kahramanmaraş ve Isparta Galeriye Gözat