BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gaziantep'te şüpheli ölüm! Avukatın cesedi orada bulundu

GAZİANTEP'te bir iş merkezinin ana trafosunda ceset bulundu. Bölgeye gelen polis ekipleri, elektrik akımına kapılarak ölen kişinin 46 yaşındaki avukat Mehmet Hidayet olduğunu belirledi. Şüpheli bulunan ölümle ilgili soruşturma başladı.

Abone ol

Olay, Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde bulunan bir iş merkezinin ana trafosunda meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde elektriklerin kesilmesi üzerine elektrik trafosunu kontrol eden iş merkezi bekçisi, yerde hareketsiz şekilde yatan bir şahsın olduğunu fark etti.

Elektrik akımına kapılarak öldüğü belirlendi
İş merkezi bekçisi, daha sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları değerlendirmede hareketsiz şekilde yatan şahsın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiğini belirledi.

Avukat çıktı
Polis ekiplerinin incelemesinde ise ölü şahsın 46 yaşındaki iki çocuk babası avukat Mehmet Hidayet olduğu tespit edildi.

İş merkezinin trafosunda ölü bulunan avukat Mehmet Hidayet'in cansız bedeni, olay yeri inceleme çalışmaları ve adlı tıptaki işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Filmden esinlenip yaptı ABD'den davet aldı! Artvinlinin 'Mad Max' motosikleti şaşırttı
Foto Galeri Filmden esinlenip yaptı ABD'den davet aldı! Artvinlinin 'Mad Max' motosikleti şaşırttı Galeriye Gözat