BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'da işler tıkırında yıldız futbolcu için görüşmeler sürüyor

Dursun Özbek yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte transferde önemli adımlar atan sarı-kırmızılılar, Hollandalı yıldız futbolcu Memphis Depay'ı kadrosu katmak için kolları sıvadı.

Abone ol

Mertens ve Torreira'nın aynı uçakla İstanbul'a getirilmesinin ardından transferde yıldız kovalamaya devam eden Aslan, yıldız futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor

Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur, Şilili oyuncu Alexis Sanchez için girişimlerde bulunduklarını açıkladı.

Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden birisi olan Alexis Sanchez'le görüşmelerin devam ettiğini belirten Erden Timur şunları söyledi:

"Alexis Sanchez transferi için birkaç yemek daha yememiz gerekiyor. Ancak listede başka isimler de var. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Bir pozisyon için bazen 6-7 oyuncuyla görüşüyoruz. Çok değerli bir oyuncu. Hepsiyle ilgili süreç devam ediyor."

Tecrübeli oyuncu Alexis Sanchez'in transferde Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya daha önde görünüyor. Fransızların bu transferi kısa süre içerisinde bitirmesi bekleniyor.

Memphis Depay için harekete geçildi
Alexis Sanchez iddialarının yanı sıra taraftarları heyecanlandıran bir başka isim de Memphis Depay olmuştu.

İspanyol basınından AS'ın haberine göre, Barcelona'da forma giyen Hollandalı yıldız oyuncunun kulübünde mutsuz olduğu ve farklı bir takım aramaya başladığı ifade edildi.

Bu sırada da Galatasaray'ın Depay için devreye girdiği ancak bu transfer için aceleci davranmadığı iddia edildi.

İspanyol ekibinden ayrılmak isteyen Depay için girişimlerde bulunan Galatasaray'ın bu transferde rakibi Juventus.

İtalyan devi, Mertens ile de görüşmüş ancak oyuncu Galatasaray'ı tercih etmişti. Torino ekibi, Depay transferinde de en ciddi alıcılar arasında yer alıyor.