BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.394,23
HABER /  SPOR

Galatasaray dinlenmedi

Dün akşam Fenerbahçe'yi yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, bu hafta oynayacağı Sivas maçı hazırlıklarına başladı...

Abone ol

Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek şampiyonluk mücadelesinde 3 puan öne geçen Galatasaray, Sivasspor ile hafta sonunda oynayacağı lig maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Cevat Güler yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü maçta 90 dakika görev alan oyuncuların hafif bir çalışma yaptıkları, antrenmanın ana bölümünde diğer futbolcuların ise gruplar halinde önce teknik, daha sonra da dar alanda teknik çalışmalar yaptıkları kaydedildi.

Antrenmana, çift taraflı kasık fıtığı sorunu nedeniyle ameliyat olan Hasan Şaş katılmazken, dünkü maçta aldığı bir darbe sonucu sağ ayak tarak kemiğinde ödem oluşan Servet'in soyunma odasında başlanan tedavisine, bugün devam edildi. Nonda'nın maçta aldığı bir darbeye bağlı sağ ayak sırtında oluşan kesik ve ödemin tedavisi de sürerken, kesiğe, sağlık merkezinde dikiş atıldığı bildirildi.

Bu arada, sağ arka adalesinde zorlanma tespit edilen Lincoln'ün yanı sıra Okan ve uzun süredir sakat olan oyunculardan Serkan, Linderoth, Semih ve Uğur'un ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarına, Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde devam edildi.

Galatasaray yarını dinlenerek geçirecek, 30 Nisan Çarşamba günü saat 11.00'de basına ve taraftara açık yapacağı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Sağlık merkezinde tedavileri süren oyuncuların dışında bir grup oyuncu, yarın teknik ekip yönetiminde özel bir antrenman yapacak.