BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe Emre Mor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Kulübü, Fatih Karagümrüklü futbolcu Emre Mor ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Abone ol

 Fenerbahçe, anlaşma sağladığı Emre Mor ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Sarı lacivertliler resmi internet sitesinden şu ifadeler yer verdi:

"Kulübümüz, Emre Mor’u kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Mor’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

Fatih Karagümrük'te olgunlaştı
Danimarka doğumlu, 1.68 boyundaki Emre Mor ters çalımları, süratli stiliyle biliniyor. Sol ayaklı sağ kanat oyuncusunun başarısızlıkla sonuçlanan ilk çıkışının ardından Fenerbahçe transferiyle kariyerinde erken yaşta ikinci baharını yaşamayı ve tekrar Avrupa’nın önemli kulüplerine transfer olmayı hedeflediği öğrenildi.

Yeniden eski günlerine dönmek istiyor
Karagümrük’te Volkan Demirel’in gelişi sonrası özel hayatını düzene sokup tam bir profesyonel gibi yaşamaya başlayan Emre Mor’un saha içi agresifliğini yok etme konusunda da önemli gelişme kaydettiği biliniyor.

Emre Mor geride kalan sezonda 26’sı Süper Lig’de, 3’ü de Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere 29 resmi maçta görev yaparken 6 gol, 4 asistle 10 gole direkt katkı verdi.

2021-22 sezonu devam ederken Emre Mor için hocası Volkan Demirel’den görüş isteyen, ardından da Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile görüşen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus’un da genç oyuncuyu takımda istemesi sonrasında görüşmelere başlamıştı.

"Fenerbahçe’ye katkı sağlamak istiyorum"
Fenerbahçe’nin Fatih Karagümrük’ten kadrosuna kattığı Emre Mor, FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Burada olduğu için çok gururlu olduğunu söyleyen Mor, "Çok büyük bir camiadaydım, Fenerbahçe’deyim. Zaten geçen sezon, bir sonraki sezonumda seviye atlamış ve çok daha iyi bir takımda olmak dileğiyle planlamıştım. Bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum. Burada başarılı olmak ve Fenerbahçe’ye katkı sağlamak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Taraftarlarımıza şunu söyleyebilirim. Elimden gelenin en iyisini saha içerisinde vereceğim. Benden çok büyük beklentileri var. Ben de kendimi iyi tanıyorum ve bunun için hazırım. Taraftarlarımızı Şampiyonlar Ligi ve ligde oynayacağımız maçlarda görmek adına sabırsızlanıyorum. Sabırsızlıkla o anı bekliyor, olacağım. Performansınız yukarıya çıktığı zaman ve bu performansa erken yaşlarda ulaştığınız zaman sevdiğiniz işi yaptığınızı bazen unutabiliyorsunuz. O anki ruh haliniz ve düşüncenizle ama son oynamış olduğum sezondan sonra her ne kadar zorluklar yaşamış olsam da o zorluklardan çıkarak tekrar sevmiş olduğum işi yapmaya başladığımı hissediyorum. Tekrar severek, tutkuyla bu işi yaptığımı fark ediyorum. Ama zaten bu her futbolcu için geçerli. Herkes için geçerli. Sizin rahat etmeniz sizin performansınızı da artı şekilde etkileyen bir faktör. Geçen yıl bunu başarabildiğim için mutluyum açıkçası ama bu tabii zaman da alan bir periyot. Bunu zamanla aşabiliyorsunuz. Şu an için rekabete hazır olduğumu düşünüyorum. Büyük bir camiadayım. Burada da rekabete hazırım. Sabırsızlıkla sezonu bekliyorum" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Sevgililerin kıskançlık kavgası araya giren genç kan ter içinde kaldı
Foto Galeri Sevgililerin kıskançlık kavgası araya giren genç kan ter içinde kaldı Galeriye Gözat