BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe Cisse transferini Gülen Gözler'in Vecihi karakteriyle tanıttı

Fenerbahçe, Papiss Cisse transferini "Gülen Gözler" filmindeki "Vecihi" karakteriyle açıkladı.

Abone ol

Fenerbahçe, Cisse transferini Türk sinemasının klasikleşen filmlerinden Gülen Gözler'in unutulmaz karakteri Vecihi ile tanıttı. 35 yaşındaki Cisse, Fenerbahçe'de 9 numaralı formayı giyecek.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu Alanyaspor'da geçiren ve sezon sonu sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki futbolcu Papiss Cisse ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

1+1 yıllık sözleşme
Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Senegalli forvet Papiss Cisse ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Cisse’ye hoş geldin derken, çubuklu formamızla başarılarla dolu bir sezon diliyoruz" ifadelerini kullanıldı.

''Fenerbahçe taraftarı beni beklesin ve görsün''
35 yaşındaki golcü ise kulüp televizyonuna konuşurken şunları kaydetti: "Herkese teşekkür ederim. Burada olduğum için çok mutluyum. Anlaşma tamamlandı. Artık Fenerbahçeliyim ve çok mutluyum. Fenerbahçe taraftarı beni beklesin ve görsün. Beklentilerini karşılamak ve takıma yardımcı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Taraftarlarımızı mutlu etmek için gerçek bir aile gibi birlikte çalışacağız."

Fenerbahçe'nin transferleri
Mert Hakan Yandaş
Caner Erkin
Gökhan Gönül
Filip Novak
Mame Thiam
İsmail Yüksek
Barış Sungur
Sinan Gümüş
Jose Sosa
Mauricio Lemos
Enner Valencia
Marcel Tisserand
Nazım Sangare
Mbwana Samatta
Papiss Cisse